ProActief

Beste deelnemer,
Goed dat je meedoet!
ProActief ondersteunt je graag bij de challenges van de fitste club van Nederland. Dat doen we met personal training, online lessen en een preventief medisch onderzoek. Als partner van Almere City FC bieden wij dan ook exclusief en alleen voor deelnemende businessclubleden en seizoenkaarthouders kosteloos personal training, online lessen en een preventief medisch onderzoek.
Wil je deelnemen aan het preventief medisch onderzoek en de daaraan gekoppelde health check? Laat dit dan weten door te reageren. Geef tevens een aantal data op waarop je getest zou kunnen worden. Vervolgens ontvang je van mij een toegangscode tot een online platform waarop we je een aantal vragen stellen over leefstijl en werk. Het invullen van deze vragen neemt +/- 20 minuten tijd in beslag. De health check duurt ongeveer 60 minuten. Na de health check kun je direct afspraken maken voor de personal trainingssessies. Deze kun je nadat je bij ons bent geweest zelf online inplannen.

Indien je geen gebruik wilt maken van het preventief medisch onderzoek en de health check, maar je wilt wel personal training afspraken maken dan kun je bellen met de receptie van ProActief (036-7115381) voor het maken van de eerste afspraak.

Trekweg 51
1338 GA Almere

  • Gratis personal training
  • Gratis online lessen
  • Gratis preventief medisch onderzoek / health check
Menu